Välkommen till oss - även på kvällar och helger.

Panorama Dental Clinic öppnades med målet att täcka ett behov som saknas på tandvårdsmarknaden. Det flesta tandvårdskliniker har öppet endast under vardagar. Vi finns tillgängliga när vi behövs, och våra öppettider är anpassade för att tillfredsställa patientens behov och önskemål.

Den vänliga tandläkaren Mohamed El Sharkawy tog examen 2005 och har sedan dess arbetat inom folktandvården, privata kliniker samt utomlands. Han har stor erfarenhet av barn- och vuxentandvård.

Mohamed El Sharkawy

Mitt i Malmö.

Vi vill finnas nära våra patienter. Därför har vi också valt att satsa på en klinik som ligger mitt i stan och som är lätt att ta sig fram till, med hjälp av t.ex. kollektivtrafik eller cykel.

Den senaste tekniken.

Vår klinik är inredd med den modernaste och nyaste utrustningen på marknaden, allt för att ge våra patienter den bästa behandlingen och upplevelsen de kan få hos sin tandläkare.

Bra priser.

Panorama Dental Clinic erbjuder kvalitativ tandvård till rätt pris, för både vuxna och barn. Vi använder Försäkringskassans referenspriser för att kunna erbjuda tandvård som de flesta kan ha råd med.

Den vänliga tandläkaren.

Våra patienter ska känna sig trygga med behandlingen de får genom deras delaktighet i processen. Vi fokuserar på att informera och ge patienten tid för att ställa frågor och förstå vad behandlingen går ut på.